måndag 21 september 2015

Karma 15

Nu börjar förberedelserna inför årets upplaga av Karma. För de som inte känner till evenemanget så är det en sportfiskerelaterad välgörenhetsauktion på Tradera. Det hela startades av Mikael "Caesarlures" Hedsén. Förra året tog Robert Feustel över och i år drivs det vidare av Fishjoin.Auktionerna på Tradera startar den 1/12 och avslutas den 12/12. Alla pengar som samlas in går oavkortat till Unicef och detta år till förmån för människor på flykt.

Förra året auktionerade jag ut en guidning på mitt hemmavatten. Det var spinnfiske efter förleksgädda i våras som gällde. Det blev en lyckad budgivning och även en mycket trevlig och lyckad guidning när våren äntligen kom (läs mer om den dagen här).

Förra årets auktionsvinnare; Daniel i bakgrunden och Tobias med nytt PB på abborre, 41 cm och 1060 g.

Tobias med fin gädda strax under metern och 5,7 kg
Det var så trevligt att jag naturligtvis ska göra om samma sak även i år. Så för den som vill komma och fiska förleksgädda med mig under våren 2016 och samtidigt bidra till att människor i nöd får hjälp; håll koll på Tradera i början av december och buda!

Jag vill gärna också uppmana andra sportfiskare där ute att bidraga. Bygger du beten? Skänk ett gäng! Har du några fina rullar som bara ligger och dammar eller beten som inte längre får hänga med ut i båten? Skänk! Ni förstår vitsen. Tryck på länken till Fishjoin i början av inlägget för mer information.

Alla kan hjälpa till och de som inte har något att skänka kan ju alltid gå in och buda när auktionerna sätter igång. Ingen hjälp är för liten, all hjälp behövs.

Skitfiske på er, så länge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar